Dormitorul

De-a lungul vieţii noastre petrecem 26 de ani dormind şi alţi 7 ani încercând să dormim. Astfel, putem spune că dormitorul este locul în care petrecem cel mai mult

De-a lungul vieţii noastre petrecem 26 de ani dormind şi alţi 7 ani încercând să dormim. Astfel, putem spune că dormitorul este locul în care petrecem cel mai mult timp pe parcursul vieţii. Studiile ne arată că un somn liniştit şi suficient permite corpului şi minţii să se refacă, ne ajută să ne concentrăm mai bine şi susţine sistemul imunitar, îmbunătăţind starea noastră de bine. Nu este deci o surpriză că atunci când discutăm despre decorul dormitorului, cuvinte ca şi relaxare, calm sau destindere să primeze. Ne dorim ca dormitorul să devină sursa noastră de energie, un mediu în care somnul şi odihna să fie încurajate.  Putem face asta alegând culori, care să ne ducă cu gândul la natură. 

La emoţia liniştitoare dată de o ploaie de vară, când te cuibăreşti în pat, citind o carte bună şi din când în când sorbind dintr-o cană un ceai aromat. 

 

La o zi calmă petrecută pe malul mării,

 

Când picioarele ating nisipul umed.

 

Culorile ne pot transpune în centrul unei păduri vaste, unde simţi aerul curat şi oxigenul cum abundă, unde auzi foșnetul copacilor colosali, în bătaia vântului şi ciripitul păsărilor libere. 

Natura ne linişteşte, ne face mai prezenţi, ne ajută să ne conectăm la sinele şi la energia noastră interioară.Inspiră-te din paletarul de culori 

Deoarece ne dorim să te aducem mai aproape de natură, îţi punem la dispoziţie o selecţie de pigmenți, care să te ajute să faci din dormitorul tău, un loc al tău,  în care să te întorci uşurat şi din care să nu îţi doreşti să evadezi. 

 

Articole similare

Toate Articolele