1. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare: factura fiscala. Restul documentelor insotitoare se regasesc in Magazinul Sentosa, in sectiunea dedicata fiecarui produs: declaratii de conformitate/performanta, fisa tehnica, fisa de securitate, dupa caz.
  2. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor numai pe teritoriul Romaniei.
  3. Livrarea produselor est gratuita pentru comenziule cu o valoarea mai mare de 500 lei tva inclus.  Costul de livrare cade altfel in sarcina cumparatorului/utilizatorului care isi alege firma de curierat care ii va realiza livrarea bunurilor, cost care va fi facturat de catre Sentosa si adaugat la valoarea bunurilor comandate. Pentru produsele vandute de Sentosa din categoriile Amorsa, Vopsea lavabila, Electrozi, Coltare, dar si pentru alte bunuri de dimensiuni mari, costul de transport se calculeaza si se aplica in functie de volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii. Costul de transport ( firma de curierat) este vizibil in cosul de cumparaturi din cadrul Magazinului, chiar daca livrarea se face cu titlu gratuit in cazul comenzilor care beneficiaza de livrare gratuita. Pe langa costul de transport se pot adauga si alte taxe de livrare coletelor in functie de regiunea sau zona in care este solicitata livrarea, acestea cumulandu-se cu restul costului de transport.
  4. In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier)

TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier.