Zugrăveşte cu plăcere!

Zugrăvește cu plăcere! Simplu de zis, simplu de făcut. 
Când vine vorba de zugrăvitul unui perete sau al întregii
Zugrăvește cu plăcere! Simplu de zis, simplu de făcut. 

Când vine vorba de zugrăvitul unui perete sau al întregii case ne confruntăm cu mai multe stări emoţionale. Pe de-o parte suntem entuziasmaţi de schimbare, de ideea transformării casei noastre, de sentimentul de nou. Însă de cele mai multe ori acel entuziasm dispare odată ce ne gândim la deranjul, efortul, energia şi costurile implicate în acest proces. De aceea, de multe ori ne frustrăm, ne enervăm, renunţăm sau amânăm zugrăvitul până când este chiar necesar sau până înainte de Paşte sau de Crăciun.

Ce putem să vă spunem este că în orice proces de schimbare, totul se rezumă la atitudinea noastră şi la felul în care ne pregătim înainte de începerea procesului. Vă prezentăm câteva soluţii pentru a face zugrăvitul, mult mai plăcut.

Începeţi prin a vă imagina cum aţi vrea să arate spaţiul pe care doriţi să îl amenajaţi. Vă puteţi inspira din călătorii, poze din reviste, de pe platforme de social media cum ar fi Instagram sau Pinterest sau vă puteţi crea diferite mood boards, în care să combinaţi diferite culori. Dați frâu liber imaginaţiei!

Zugrăvitul implică nu doar aplicarea unei culori pe perete, cât şi măsurarea pereţilor care urmează să fie zugrăviţi, pregătirea casei, protejarea mobilei şi a pardoselilor. Pentru a vă uşura munca, vă punem la dispoziţie acest link, care vă va ajuta să   treceţi prin tot procesul de măsurare, alegerea nuanţei dorite, respectiv selectarea produselor necesare acestei activităţi creative şi frumoase. Totodată, pentru a vă ajuta să cunoaşteţi mai bine produsele noastre, dar să şi economisiţi timp, bani şi energie, în continuarea acestui articol veţi găsi o listă de cumpărături completă şi un video care vă va ajuta să puneți în practică viziunea dumneavoastră.

 

Lista de cumpărături:

Folie Protecţie cu Bandă şi Cutter pentru protejarea pereților care nu se doresc a fi zugrăviți.

Folie Protecție F4  protejează suprafeţele împotriva vopselei, murdăriei, prafului şi apei.

Bandă Mascare pentru protejarea tocurilor de la uşi, a tâmplăriei ferestrelor, a tavanului sau a unui perete care se doreşte să fie de o altă culoare sau să rămână nezugrăvit.

Amorsa se utilizează în domeniul construcțiilor, pentru pregătirea tencuielilor interioare sau exterioare, în vederea acoperirii ulterioare cu vopsele lavabile sau tencuieli decorative. Are rol de umplere şi închidere a porilor suportului, determină reducerea consumului de vopsea, măreşte aderenţa vopselei la suport, păstrează permeabilitatea suportului la aer şi are un caracter nepoluant. 

 

Bidinea – Bidinelele Sentosa oferă un aspect impecabil finisajului interior și exterior.

Găleată

Pigmenţii se folosesc în domeniul construcţiilor, pentru colorarea şi nuanţarea vopselelor lavabile, varului, humei. Sunt utilizaţi pentru decorarea suprafeţelor exterioare sau interioare din beton, zidărie, tencuială, azbociment sau placate cu gips-carton, pentru construcţii civile şi industriale, noi sau renovate. Conţinutul flaconului se agită, apoi se amestecă cu compoziţia 

Alegerea pigmentului se face doar după consultarea paletarului de culori click aici.

 

Pigment pentru interior

Alegeți din peste 160 de nuanțe consultând paletarul de culori click aici.

pigment interior

 

Vopsea lavabilă pentru Interior.

Alegeți vopsele lavabile cu putere mare de acoperire și care se distribuie uniform. 

 

Pigment pentru exterior 

pigment pentru exterior

Recomandăm Pigmentul Renew Universal Sentosa, deoarece are o rezistență foarte mare la razele ultraviolete (UV) și dispune totodată de o gamă variată de culori, 28 de culori și 112 nuanțe din care puteți să alegeți click aici.

 

Alegerea pigmentului se face doar după consultarea paletarului de culori click aici.

 

Vopsea Lavabilă pentru Exterior
Alegeți vopsele lavabile cu putere mare de acoperire și care se distribuie uniform. 

 

Mixer, cu ajutorul căruia amestecăm pigmentul cu vopseaua lavabilă, obţinând astfel nuanţa dorită.

Ultimul pas, aplicarea vopselei pe suprafaţa peretelui. Această aplicare se face cu ajutorul unui trafalet şi a unei tăviţe.

 

Trafalet

 

Tăviţă Vopsea

Pentru o mai bună vizualizare a întregului proces puteți viziona acest video.

Vă dorim mult succes și nu uitați să zugrăviți cu plăcere!

Articole similare

Toate Articolele